Moot 2017

Moot 2017

Hei alle flotte og fantastiske mennesker! Er du klar for en spektakuler speideropplevelse i noen av verdens mest spektakulere omgivelser? Sommeren 2017 arrangeres 15th World Scout Moot og 5000 rovere fra hele verden samles på Island for å skape uforglemmelige opplevelser.World Scout Moot er en verdensroverleir. Leiren er inndelt i to. Den første delen av lerien vil du være ute på haik og oppleve Island, mens de restende dagene vil du være ved Althingi speidersenter sammen med alle de andre deltagerne og delta på aktiviteer der. Haiken gjennomføres i et ukjent område i patrulje på 10 rovere, hvor 2 kommer fra samme land. Det dannes en gruppe på 4 patruljer sammen og du vil bo på samme leirplass ved Athingi med patrulje/gruppen din.Det er 3 forskjellige temaer du kan velge:

  • Motion and adventure
  • Community services
  • Nature and environment

Det planlegges en 4-5 dagers rundreise for den norske kontingenten etter leiren. Innholdet vil bli planlagt i samarbeid med deltakerne.Påmeldingen er åpen: http://www.speiding.no/arrangementer/?id=634  Påmeldingen behandles som en søknad.Pris og betalingsplan: Pris se lenger ned. Dette inkluderer: 

  • Deltakeravgift for leiren,
  • Rundreise etter leiren, 
  • Profilplagg og SPF skjerf. 
  • Inkluderer ikke flybillett tur-retur Island, samt de to samlingene i forkant.

På de to planlagte samlingene i forkant av MOOT så vil det sannsynligvis bli en eller annen form for reiseutjevning hvor de med dyr reise blir subsidiert av de med billig reise. Vi vil også forsøke å gjennomføre samlingene rimeligst mulig.Alle deltakere må ha reiseforsikring. Denne bør også dekke avbestillingsforsikring.World Scout Moot er åpent for deltakere født mellom 2. august 1991 og 25. juli 1999. Er du født tildligere kan du bli med som International Service Team (IST).World Moot Scout Iceland 2017 er den 15. leiren i rekken av roververdensleirer. Deltakere kommer fra hele verden (omkring 80 ulike land).Følg planleggingen for den norske kontingenten på Facebook. https://www.facebook.com/moot17norway/ … Deltager uten rundreise: 12500kr + flybillettDeltager med rundreise: 18000kr + flybillettIST (du ankommer leir 2 dager før leirstart og blir 2 dager etter leirslutt): 12500kr + flybillettNB: Flybillett kommer i tillegg og bestilles selv, du kan velge din utreiseflyplass. Det er mange direkteavganger fra Norge til Island, Icelandair flyr direkte fra Oslo, Bergen og Trondheim, Norwegian flyr fra Bergen og Oslo, og SAS flyr fra Oslo. Husk også at du som er under 26 kan bestille ungdomsbilletter hos SAS og Norwegian. Del dette med alle potensielle deltagere du vet kunne tenke seg neste års råeste utenlandseventyr! Minner også om mulighet til å lage neste års merke for den norske kontigenten til moot island 2017!Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.Mvh, Caroline Hop